De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

De leukste kattenhuisjes!

Als jij net zo’n kattenliefhebber bent als ik, dan wil je natuurlijk het allerleukste voor je lieve poezenbeest. Een fijne krabpaal, een leuke voeder en drinkbak, wat speelgoed maar natuurlijk moet er ook een mandje of een huisje komen waar ze lekker in kunnen slapen.

Nu slaapt Muis onze kat eigenlijk overal wel maar soms zou ik het ook wel fijn vinden als hij zijn eigen plekje heeft. Muis heeft wel een aantal eisen waar ik rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een huisje. Zo moet het huisje lekker warm zijn en je moet je er goed in kunnen verstoppen.

Ik ging dus op zoek naar de allerleukste kattenhuisjes zie hieronder het resultaat.

nr. 01 designboom prijs is helaas nog niet bekend.

Een ontzettend gaaf kattenhol, waar ze heerlijk in kunnen liggen en mee kunnen spelen. Ook is het materiaal zo gemaakt dat ze heerlijk hun nageltjes er in kunnen zetten. Als we ooit ons eigen huisje hebben zou ik deze wel heel graag willen hebben.

nr. 02 wonenmetlef prijs 19,95 euro

Waar liggen katten het liefst in? Volgens mij is je antwoord ‘in een kartonnen doos’.  Dat klopt inderdaad maarja dat staat natuurlijk niet zo leuk in de woonkamer. Kek Amsterdam heeft daarop iets ontzettend leuks bedacht een grachtenpand huisje van karton. Zeg nou zelf dit huisje staat toch geweldig in je woonkamer.

nr. 03 petbo prijs de blauwe kost 35 euro en de gekleurde 29 euro.

Om even in de karton stijl te blijven. Hoe ontzettend grappig zijn deze kattenhuisjes in de vorm van een melkpak. Je kan het in minder dan een minuut in elkaar zetten. Wat natuurlijk erg handig is want je pluizige viervoeter wil er natuurlijk zo snel mogelijk gebruik van maken. Het is dus gemaakt van karton en je krijgt er ook een soort krapmat bij, die je op de bodem van het melkpak kan leggen waar ze lekker hun nageltjes in kunnen zetten.

nr. 04  Ebi radiatormand prijs 72.40 euro.

In deze mand ligt je kleine pluizenbol lekker warm en beschut. Omdat de voorkant open is, kan de kamer ook goed in de gaten gehouden worden. Ik denk dat dit mandje vooral lekker is in Nederland. Ik vind hem onwijs mooi, maar ‘helaas 😏’ hebben ze hier in Lanzarote geen radiatoren in de huisjes gemaakt. Deze gaat het voor ons niet worden.

nr. 05 petdesignfurniture

Deze poezenmand vind ik weer onwijs leuk! Hoe schattig is het als je katje in een ‘kattenhoofd’ kan slapen. Deze mand is gemaakt van kunststof waardoor je hem ook gemakkelijk buiten kan plaatsen.

nr. 06 curver cozy pet home prijs 81,25 euro

Deze kattenmand kan op verschillende manieren gebruikt worden. Je katje kan er op maar er ook in liggen. Tevens kan je de mand ook gebruiken als poef.

nr 07 petdesignfurniture prijs 129 euro

Tipi tenten zijn tegenwoordig helemaal hot voor in de kinderkamer maar wie zegt dat het alleen voor kinderen is. Ik denk katten dit ook wel zeer interessant vinden, vooral wanneer de gordijntjes dicht zijn.

nr. 08 petdesignfurniture prijs 134,95 euro

Tja je kan ook gewoon voor een paasei gaan..

nr. 09 petdesignfurniture prijs 109 euro

Persoonlijk zou ik niet voor dit prinsessenbed gaan. Als je een echte divakat in huis heb staat het ook wel weer onwijs grappig.

kattenhuisjes

nr. 10 Kerbikattenhuis prijs 119 euro

Je hebt poppenhuizen, speelhuizen maar ook echte huizen voor je kat. Het zou natuurlijk nog leuker zijn als je een miniatuurversie van je eigen huis kon laten namaken voor je kat.

 

Het is een leuke zoektocht geweest en er kwamen veel verrassende huisjes tevoorschijn. Wij gaan voor Muis het melkpak kopen. Dit is voor ons op dit moment de beste oplossing, aangezien je hem gewoon weer in elkaar kan vouwen en in de koffer kan stoppen. Wanneer we echt een eigen huisje hebben dan wil ik zeker gaan voor nr 1, 4 of 6.

Waar slaapt jou huisdier in? Ik zie graag je reactie in de comments, mocht je geen tijd hebben om een berichtje achter te laten vink dan de lovebutton aan. Alvast bedankt!

Fijne dag gewenst!

Deze tekst bevat affiliatielinks

0 loves
VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge